Dan imunologije – predstavljanje knjige “Tvoj čudesni imunosni sustav” i ciklus predavanja o imunoterapiji, 28. travnja, Zagreb

Dan imunologije 2016

 

Poštovani,

izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na svečano predstavljanje popularno-znanstvene knjige: ”Tvoj čudesni imunosni sustav – kako štiti tvoje tijelo” koje će se održati u četvrtak, 28. travnja 2016., s početkom u 14.00 sati u Zlatnoj dvorani Hrvatskog instituta za povijest, Opatička 10, Zagreb.

Ovo događanje, koje zajednički organiziraju Institut Ruđer Bošković (IRB) te Hrvatsko imunološko društvo povodom svjetskog Dana imunologije, namijenjeno je stručnjacima, ali i profesorima i nastavnicima, a s ciljem popularizacije teme zdravlja i imunologije.

Nakon uvodnog dijela i predstavljanja knjige, u drugom dijelu programa ugledni stručnjaci održat će ciklus predavanja o imunoterapiji – ovogodišnjoj temi Dana imunologije, baveći se njenim novijim aspektima te imunoterapijom u autoimunosnim i hematološkim bolestima.

 

Prilažemo program događanja i nadamo se da ćete, unatoč brojnim obvezama, Vašim dolaskom podržati ovo događanje.  > Dan imunologije 2016 Zg

 

Molimo da nam Vaš dolazak potvrdite do ponedjeljka 25.4.2016. na email:

alan.sucur@mef.hr