“Imaš znanje, budi primjer” – webinar 27.01.2021.

Poštovani članovi,

prosljeđujemo Vam obavijest o webinaru koji se organizira u sklopu javnozdravstvene kampanje “Imaš znanje, budi primjer” pokrenute od strane 9 komora u zdravstvu.
Više o kampanji –  www.budiprimjer.hr 
Vaccination Vaccine Syringe Injection Prevention Immunization Treatment Coronavirus Covid 19 Infectious Medicine Concept covid-19 vaccine disease preparing clinical trials vaccination medicine

 

Potražite odgovore na pitanja o cijepljenju na webinaru “Vrhunski hrvatski stručnjaci o cijepljenju protiv COVID-19″

 

Niste sigurni trebate li se cijepiti? Želite više saznati o sastavu cjepiva? Želite pitati stručnjaka kako je cjepivo “tako brzo odobreno”? Zabrinjava vas rizičnost cjepiva? Brinu vas moguće nuspojave na cjepivo?

Devet komora u zdravstvu, u sklopu kampanje Imaš znanje, budi primjer! organizira webinar “Vrhunski hrvatski stručnjaci o cijepljenju protiv COVID-19“. Webinar će se održati u srijedu, 27. siječnja od 18 do 20 sati, a sudjelovanje je besplatno.  

 

O regulatornim procesima i odobravanju cjepiva protiv COVID-19 govorit će dr. sc. Nikica Mirošević Škvrce, mag. pharm, dok će prof. dr. sc. Goran Tešović, dr. med. održati predavanje o kliničkim perspektivama i istraživanjima o cijepljenju protiv COVID-19.
Dr. sc. Bernard Kaić, prim. dr. med. će govoriti o epidemiološkoj perspektivi i istraživanjima o cijepljenju protiv COVID-19. 

Prijavite se na webinar:  bit.ly/Prijava_webinar_cijepljenje

Pročitajte više o webinaru